Lisznyai Szabó Gábor Alapfokú Művészeti Iskola

 

Jótékonysági hangverseny 2016. május 8.

Kedves Szülők!
A 2015/2016. tanév II. félévi térítési díj befizetésének időpontja: 2016. február 4. csütörtök 15.30 – 16.30 -ig,
helyszíne: Szent László Általános Iskola, porta előtt.
A térítési díj mértéke megegyezik az I. félévben befizetett összeggel.
Az egyénre szabott összegről a szaktanároktól kaphatnak tájékoztatást a kedves szülők!

Üdvözlettel: Bacsa Gabriella int. vez. helyettes

 

*

Kiválóra minősített alapfokú művészetoktatási intézmény

A Mogyoródi Zeneiskolai Tagozat a Veresegyházi Lisznyay Szabó Gábor Zeneiskola részeként 1995-ben alakult. A Tagozat, mint speciális, alapfokú művészetoktatási feladatot ellátó állami intézmény, nagy szerepet kíván vállalni a kistérség zenei kultúrájának fejlesztésében.

A tanárok a zeneoktatás során a tantervi programok keretében folyó zenei neveléssel fejlesztik a tanulók zenei képességeit és törekednek az esztétikai érzékenység, fogékonyság alakítása mellett a zene megszólaltatásához szükséges hangszertechnikai készségek kialakítására.

A zeneórák délután a Szent László Általános Iskolában folynak, így a gyerekeknek nem kell messzire utazni, a már ismert környezetben tanulhatják a zenét. A beiratkozott tanulók gyakorlati és elméleti foglalkozásokon vesznek részt és a tanulmányi eredménytől függően térítési díjat fizetnek. A zeneiskola növendékei és tanárai rendszeresen szerepelnek a helyi kulturális rendezvényeken, a község állami ünnepségein.

A tagozaton tanító tanárok és választható hangszerek:

Jakabné Sebestyén Erika megbízott tagozatvezető    – hegedű

Jakab Csongor  – citera, furulya

Hős János – szolfézs
Bira Zsuzsanna – zongora

Az elmúlt évek során az érdeklődés nem csökkent a zeneoktatás iránt, folyamatos túljelentkezés van, ezért érdemes időben érdeklődni a hangszertanulási lehetőségekről.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt rendezvényeinken, amelyekről e felületen, plakátjainkról, illetve zeneiskolánk tanáraitól informálódhatnak.

 

2011 december 8. Karácsonyi hangverseny a Juhász Jácint Művelődési Házban    Fotók